Paperdeluxe.dk tilbyder 4 forskellige leveringsformer:

 

 

Vi tilbyder gratis levering for ordre over 500,- til den nærmeste pakkeshop i Danmark. 

 

  • GLS Pakke Shop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 500 Pakke Shops rundt i Danmark. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er klar til afhentning i den Pakke Shop, du har valgt, modtager du en en SMS. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Vi afsender varerne indenfor 0-2 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og varerne er som udgangspunkt i Pakke Shop allerede dagen efter. Det koster 39 kr.

  • Erhvervspakke: Få leveret din pakke direkte til din arbejdsplads og spar turen til Pakke Shop. Vi afsender varerne indenfor 0-2 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og GLS leverer som udgangspunkt dagen efter. Det koster 49 kr. Bemærk GLS ikke betragter firmaer på privatadresser som erhverv.

  • GLS Pakke med husstandsomdeling: Vi afsender varerne indenfor 0-2 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og pakken leveres hjemme hos dig dagen efter (på hverdage). Hvis du ikke er hjemme, modtager du en anmeldelsesblanket om afhentning i Pakke Shop. Det koster 60 kr.

 

  • Endeligt kan du vælge at afhente selv hos os og spare fragten - Bemærk du skal modtage en mail fra mig, før din ordre er klar til afhentning, der vil typisk gå en dag fra du bestiller til ordren er klar. Afhentning på lageret er muligt mandag kl.9-14, tirsdag kl.9-14, onsdag kl.9-16.30, torsdag kl.9-14 og fredag fra kl.9-12 på Geminivej nr. 4 

 

Vi sender IKKE noget med brev - heller ikke en pakke bordkort eller lignende. Alt hos os bliver hentet som pakker med sporbare labels, dette uanset ordrens størrelse.


  

Velkommen hos paperdeluxe.dk