Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.
Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Det er vigtigt, at du sender os en mail på kundeservice@paperdeluxe.dk, hvori du oplyser om, at du vil fortryde købet. Loven om fortrydelsesret gælder ikke erhvervskunder.

Vi tager af hygiejniske årsager ikke fødevarer retur, dvs alle former for chokolade og bolcher.
Det er ikke muligt at bytte dine varer til noget andet. Du skal i stedet returnere de varer, som du ikke ønsker jf. vores returregler. Parallelt hermed skal du bestille de varer du i stedet ønsker i webshoppen, præcis som en ny ordre.


Returnering
Når du har meddelt paperdeluxe.dk på kundeservice@paperdeluxe.dk, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Paperdeluxe.dk Aps
Geminivej 4, 2670 Greve

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse.

Ved returnering af varer skal du pakke varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Varerne skal være i original emballage og i samme stand, som da du modtog dem. 

Du skal selv afholde udgifter til returnering.
Bemærk at vi IKKE modtager varer sendt pr. efterkrav, ligesom du skal sikre dig at sende returpakker 'med omdeling'. Vi afhenter ikke returpakker på posthuset, og har du sendt 'uden omdeling', vil du i sidste ende selv få pakken tilbage igen, når den har ligget for længe på posthuset.

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter vi har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet.
Paperdeluxe.dk kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.
Du skal selv afholde udgifter til returnering.

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til os indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Vi betaler naturligvis returfragten på reklamationssager.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer er det en god ide at kontakte os på kundeservice@paperdeluxe.dk, så vi kan aftale nærmere. Du er også velkommen til at ringe til os, se telefonnummer under menupunktet 'Kontakt os'

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Denne sker til den konto, ordren oprindeligt blev betalt fra, via vores betalingssystem. Vi behøver derfor ikke oplysninger om kontonummer.

Velkommen hos paperdeluxe.dk