Paperdeluxe startede i Århus tilbage i 2009, men flyttede til Greve i juni 2019, hvor jeg overtog shoppen efter tidligere ejer. Jeg er primært kun mig selv, men har i travle perioder hjælp fra et par pakkepiger.

Kort fotalt om mig, kommer jeg oprindeligt fra en helt anden verden, hvor jeg er uddannet indenfor den pædagogiske verden. Jeg har dog altid elsket at være kreativ med små DIY-projekter, elsket at arrangere fester, middage og begivenheder, der udover er jeg vild med indretning i lækre farver og former, derfor faldt det mig naturligt at hoppe over i denne verden!

Gennem mit familieliv har jeg masser af personlig erfaring med forskellige festlige begivenheder såsom barnedåb, konfirmationer, bryllup, sommerfest, fødselsdage eller andet, hvor det altid har været sjovt at skabe de smukkeste rammer til den perfekte fest. En fest med et veldækket bord er altid prikken over i´et, men det kan være svært at få idéer til en kreativ og unik borddækning uden at bruge oceaner af tid på det.

Paperdeluxe har altid stået for kvalitetsprodukter, god kundeservice og personlige borddækninger, hvilket fortsat er vores fornemmeste opgave. Jeg ønsker at inspirere dig med de nyeste trends og farver indenfor borddækning, samt rådgive dig, når du skal holde fest, eller du måske bare ønsker at dække et hyggeligt bord til veninderne.

Jeg glæder mig til at levere kvalitetsprodukter til jeres vigtige fester og livsbegivenheder, hvor indbydelser, borddækning og bordpynt skal være nemt og lækkert, samt skabe rammen om den perfekte fest.

 

Mange hilsner

Betina


_____________________________________________________________________________
 

Læs her hvorfor du trygt kan handle hos paperdeluxe.dk