Paperdeluxe.dk er efter 10 år med base i Århus, pr. 1.6 2019 flyttet til Greve, hvor jeg, Betina, har overtaget webshoppen. Her vil jeg efter bedste evne passe godt på den kvalitet og kundeservice, som paperdeluxe.dk har stået for gennem de sidste 10 år.

 

Jeg har masser af personlig erfaring med forskellige festlige begivenheder såsom barnedåb, konfirmationer, kobberbryllup, sommerfest, fødselsdage eller andet, hvor det altid har været sjovt at skabe de smukkeste rammer til den perfekte fest.

En fest med et veldækket bord er altid prikken over i´et, men det kan være svært at få idéer til en kreativ og unik borddækning uden at bruge oceaner af tid på det.

 

Det er vil være min fornemmeste opgave at inspirere dig med de nyeste trends og farver indenfor borddækning, samt rådgive dig, når du skal holde fest, eller du måske bare ønsker at dække et hyggeligt bord til veninderne.

 

Jeg glæder mig til at levere kvalitetsprodukter til jeres vigtige fester og livsbegivenheder, hvor indbydelser, borddækning og bordpynt skal være nemt og lækkert, samt skabe rammen om den perfekte fest.

 

Mange hilsner

Betina


_____________________________________________________________________________
 

Læs her hvorfor du trygt kan handle hos paperdeluxe.dk

 

 

Velkommen hos paperdeluxe.dk