Personpolitik og cookies

PERSONDATAPOLITIK

Her kan du læse, hvordan paperdeluxe.dk ApS håndterer personoplysninger.

 

1. Dataansvarlig

Paperdeluxe.dk ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

 

Paperdeluxe.dk ApS 
Geminivej 4
2670 Greve, Danmark
CVR: 40516832
+45 30702412
kundeservice@paperdeluxe.dk

 

2. Her kan du læse hvilke personoplysninger vi indsamler, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

 

2.1 Besøg på hjemmeside
Når du besøger www.paperdeluxe.dk indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:
type af browser
søgetermer
IP-adresse

Netværkslokation

informationer om computer

 

Formålet med indsamlingen er at optimere din brugeroplevelse, forbedre og udvikle hjemmesidens funktion, lave målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv. 

Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Vi deler oplysninger med vores eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring.

Oplysningerne slettes når du ikke har besøgt hjemmesiden i 2 år.

 

2.2 Køb eller kommunikation via hjemmeside

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:
Navn
Adresse
Mail
Telefonnummer
Betalingsmåde
Leverings
Information
IP-adresse

 

Formålet med indsamlingen er levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at benytte fortrydelsesretten og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.
Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en varer til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.
Vi deler oplysninger med GLS, PostNord eller den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.
Oplysningerne bliver slettet 5 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav.
Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

 

2.3 Tilmelding af nyhedsbrev
Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:
Navn
mail

 

Formålet med indsamlingen er at varetage vores interesse i at kunne levere et nyhedsbrev til dig.
Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Vi deler oplysninger med vores eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring.

Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

 

3. Dine rettigheder


3.1 Ret til at se oplysningerne
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

 

3.2 Ret til berigtigelse
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

 

3.3 Ret til sletning
Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

 

3.4 Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

3.5 Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

3.6 Ret til at transmittere oplysninger
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

3.7 Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på siden.

 

4. Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 

5. Klageinstans
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på www.datatilsynet.dk.

 


COOKIEPOLITIK
Her kan du læse hvordan paperdeluxe.dk benytter cookies på websitet.


1.    Cookies
1.1  En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg, og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller eksempelvis en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Der er ikke tale om et program, og den kan ikke indeholde virus.


1.2 Cookies, der er tilsendt dig fra vores website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang, du besøgte vores website. Hver gang du genbesøger vores website, vil perioden automatisk blive forlænget. 


1.3 Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, føre demografiske og brugerrelaterede statistikker samt til målrettet markedsføring. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.


1.4 De anvendte cookies kan overordnet inddeles i følgende kategorier: 

- Nødvendige/tekniske cookies, er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed inden indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.
- Statistiske cookies, bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på hvad der skal være nemt at finde på siden.

- Markedsføring cookies, der indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

- Ikke kategorisret.


1.5 Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Dette kan dog føre til en reducering af funktionaliteten på vores hjemmeside.

 

Du kan indhente yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at følge Erhvervsstyrelsens vejledning herom.
Erhvervsstyrelsens vejledning kan tilgås ved at klikke på dette link: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

 

 

 

 
 

Velkommen hos paperdeluxe.dk