Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for varer, der er købes på www.paperdeluxe.dk. 

 

1. Generelle oplysninger

www.paperdeluxe.dk ejes og administreres af:

paperdeluxe.dk ApS

Geminivej 4

2670 Greve, Danmark

CVR nr.: 40516832

kundeservice@paperdeluxe.dk 

+45 30 70 24 12

Har du spørgsmål til os, kan vi træffes på telefon +45 30 70 24 12 mandag-torsdag kl. 10-13 og fredag kl. 10-12 eller på e-mail:  kundeservice@paperdeluxe.dk. 


2. Om køb

Når du laver en bestilling på paperdeluxe.dk accepteres nedenstående salgs -og leveringsbetingelser af kunden. 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på vores webshop. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre/værge.

Du er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, da paperdeluxe.dk ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger, opdager du fejl bør du altid kontakte kundeservice@paperdeluxe.dk hurtigst muligt.

Vores online shop er åbent på alle tidspunkter af døgnet.

 

3. Betaling og sikkerhed

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard, American express og Mobilepay.

Alle betalinger på www.paperdeluxe.dk sker via en sikret server, der krypterer dine oplysninger. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vi anvender 3D secure som yderligere sikkerhedskontrol ved online betalingstransaktioner.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Priserne er angivet i danske kroner og er inklusive moms. Fragtomkostninger lægges oven i prisen. Vi trækker først beløbet, når varen sendes.

Paperdeluxe forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre i priserne pga. trykfejl, stigning i råvarepriser eller andre justeringer.

 

3.1 Reservation af beløb

Betaler du med kreditkort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1)      Vi hæver beløbet, når vi sender varen eller

2)      indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Vi tager mod følgende internationale kreditkort - VISA, MasterCard, Visa Elektron. Du kan også benytte MobilePay, Apple Pay, Google Pay.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

3.2 Betaling via EAN-nummer 

Som offentlig virksomhed har du mulighed for at betale med EAN-nummer.

I skal blot udfylde jeres kontaktoplysninger, EAN-nummer og leveringsadresse i webshoppen. Derefter går betalingen og faktura videre gennem virk.dk

Leveringstiden vil være 1-2 dage, præcis som på almindelige ordre. Det koster intet gebyr at bestille via EAN-nummer.

 

 

4. Levering

Vi leverer kun i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi sender som udgangspunkt din pakke samme dag, hvis den er bestilt inden kl. 12.00, men i travle perioder og ferie kan der gå lidt længere tid. Du hører fra os, hvis dine vare er i restordre eller der går over den lovede leveringstid.

Når vi afsender din pakke, modtager du et trackingnummer på mail.

Du finder din ordreseddel i pakken, og du modtager en faktura på mail, det er den der gælder som kvittering for dit køb.

Hvis pakken eller indholdet er beskadiget ved modtagelse, skal du anmelde det til vores kundeservice på e-mail: kundeservice@paperdeluxe.dk 


4.1 Levering i Danmark

Alle leveringer i Danmark sendes med GLS. GLS bringer ikke ud i weekender og på helligdage (dog ind imellem om lørdagen til pakkeshops). 

Leveringstiden er 1-3 hverdage.

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr.

 

  • GLS PakkeShop: Hent din pakke i en af de mere end 500 Pakke Shops rundt i Danmark. Når pakken er klar til afhentning i den PakkeShop, du har valgt, modtager du en SMS. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Det koster 40 kr.
  • Erhvervspakke: Få leveret din pakke direkte til din arbejdsplads og spar turen til PakkeShop. Det koster 50 kr. Bemærk GLS ikke betragter firmaer på privatadresser som erhverv.
  • GLS Pakke med husstandsomdeling: Pakken leveres hjemme hos dig dagen. Hvis du ikke er hjemme, kan du sørge for at lave en engangsfuldmagt, hvor du giver GLS lov til at levere pakken uden at du kvitterer for modtagelsen - brug dette link "ENGANGS FULDMAGT". Det koster 60 kr. 
  • Afhent selv hos os og spar fragten - Bemærk du skal modtage en mail fra os, før din ordre er klar til afhentning, der vil typisk gå en dag fra du bestiller til ordren, er klar. Afhentning er muligt mandag til torsdag mellem kl.9-14 på Geminivej nr. 4 i Greve.  

 


4.2 Grønland og Færøerme

Du lægger din ordre i shoppen. Fragt skal betales efter din ordre er gennemført. Vi vejer din pakke og sender dig et betalingslink med pris på fragten (indenfor 24 timer i hverdagen). Du skal altså gennemføre betalingen på din ordre først og derefter betale fragt. Du kan sagtens fortryde købet hvis fragtprisen ikke kan accepteres. Beløbet på ordren er blot reserveret på din konto indtil pakken sendes. Vær opmærksom på gældende toldregler.

I tabellen vises priserne for fragt, som udgangspunkt sender vi din pakke med skib, ønsker du luftfragt skal du skrive det i kommentarfeltet. Der tages forbehold for prisændringer hos PostNord

Pakkens vægt

Skib 17-27 hverdage

Luft 2-6 hverdage

0-2 kg (sendes som Maxibrev)

Ingen mulighed

150 kr (6-10 hverdage)

2-5 kg

300 kr

519 kr

5-10 kg

550 kr

922 kr

10-15 kg

900 kr

1381 kr

15-20 kg

1250 kr

1870 kr

Ekstra længde over 120 cm

+95 kr

+95 kr

Over 20 kg - pris ikke angivet

5. Fortrydelsesret

Du har hele 60 dage til at ombytte eller returnere varer købt på paperdeluxe.dk. 

Fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 60 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 60 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@paperdeluxe.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i salgs- og leveringsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Hvis du ikke afhenter eller afviser at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os retten til at pålægge dig de ekstraomkostninger, vi har i forbindelse med returneringen.

 

5.1 Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

5.2 Ombytning

Det er ikke muligt at bytte dine varer til noget andet. Du skal i stedet returnere de varer, som du ikke ønsker. Parallelt hermed skal du bestille de varer, du i stedet ønsker i webshoppen, præcis som en ny ordre.


5.3 Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Returvarer sendes til paperdeluxe.dk, Geminivej 4, 2670 Greve.

Du bærer risikoen for varen indtil vi har modtaget den.

Du har mulighed for at købe en GLS returlabel hos os og aflevere returpakken i den nærmeste GLS PakkeShop. Du beder blot om en returlabel, når du skriver til vores kundeservice, og vi sender den til din mail, så den er lige til at printe ud og sætte på din pakke. Her skal du være opmærksom på, at der pålægges et fragtgebyr på 49 kr. som trækkes fra det beløb, du har købt for.

Du har også mulighed for at returnere på vores adresse.

Hvis du har spørgsmål til ombytning og retur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@paperdeluxe.dk eller på telefon +45 30 70 24 12.


5.4 Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det sandsynligvis medføre en værdiforringelse af varen.


5.5 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostniner i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget i din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Der kan gå op til 5 bankdage før overførslen er endeligt gennemført.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen , med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


5.6 Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremtillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter levering.


Varen sendes til:

Paperdeluxe.dk
Geminivej 4
2670 Greve
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 


6. Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Paperdeluxe.dk
Geminivej 4
2670 Greve
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet sammen med en kopi af faktura.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte vores kundeservice på e-mail: kundeservice@paperdeluxe.dk 

 

 

7. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@paperdeluxe.dk  eller på telefon +45 30 70 24 12

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

 

 

8. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Paperdeluxe.dk ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne anonymiseres.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på paperdeluxe.dk er Paperdeluxe.dk ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. DU kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@paperdeluxe.dk.

Du kan læse vores persondatapolitik og cookiepolitik her.

 


 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
paperdeluxe.dk ApS
Geminivej 4
2670 Greve
CVR nr.: 40516832
e-mail: kundeservice@paperdeluxe.dk
Tlf. +45 30 70 24 12

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vedrører ordrenr.: __________________________

 

Bestilt den: ____________________________    Modtaget den: ____________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________________________________

Forbrugeren adresse: ______________________________________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) _____________________________________________________________

Dato: ____________________

 

 


 

Salgs- og leveringsbetingelserne er senest opdateret d. 19.03.2024